Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γιατί να μας επιλέξετε

seo-friendlyΕπισκευή Η/Υ

Επισκευή σταθερών και φορητών Η/Υ από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο.

color-variationΕπισκευή υλικού

Επισκευάζουμε με χαμηλό κόστος το υλικό (hardware) του υπολογιστή σας όπου αυτό είναι εφικτό.

seo-friendlyΑντικατάσταση υλικού

Αντικαθιστούμε το υλικό (hardware) του υπολογιστή σας με υψηλής ποιότητας και συμβατότητας καινούριο υλικό.

easy-to-customizeΑναβάθμιση Η/Υ

Επιλέγουμε τα ποιοτικότερα και πλέον συμβατά μέρη για την αναβάθμιση του υπολογιστή σας ώστε να καλύψει μακροχρόνια τις ανάγκες σας.

very-flexibleΕπισκευή Laptop

Με επενδύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας έχουμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σε επισκευές Laptop και Netbook.

forum-supportΔιαρκής ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη στην επισκευή του Η/Υ σας ενώ οι τεχνικοί μας είναι πρόθυμοι να απαντήσουν στην οποιαδήποτε ερώτηση σας.

 

 • Μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές για online αγορές.
  Read More
 • Εξειδικευμένο Service σε όλων των τύπων φοτητών υπολογιστών (Laptop/Netbook) και σταθερών υπολογιστών (Desktop).
  Read More
 • Το όραμα μας

  Το όραμα μας είναι η εδραίωση της εταιρείας ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων.
 • Μακροχρόνιες συνεργασίες

  Επιθυμούμε την άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας και στοχεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες. .
 • Άψογη συνεργασία

  Απόλυτος επαγγελματισμός και άψογη συνεργασία. Όσο για την ποιότητα της δουλειάς, η ιστοσελίδα μου από εκεί που δεν εμφανιζόταν στο Google, πλέον εμφανίζεται για όλες τις λέξεις-κλειδιά που με ενδιέφεραν. Είναι και γρήγοροι.
  Αρματάς Νεκτάριος
  Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Athinaikon Hotel

Οι υπηρεσίες μας

Κατασκευή ιστοσελίδων

Αντίθετα με την κοινή πρακτική, στην κατασκευή ιστοσελίδων, οι λύσεις που προτείνουμε βασίζονται κυρίως σε ανοιχτές τεχνολογίες συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου (Open Source CMS) όπως Drupal, Joomla, Virtuemart, Magento, Prestashop, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μην έχουν καμία δέσμευση ή περιορισμό για οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστούν στην ιστοσελίδα τους. 

.

Μηχανοργάνωση

Επιλέγουμε την πλατφόρμα ERP/CRM που θα υποστηρίξει την επιχείρηση σας και αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού, την προμήθεια του λογισμικού και την πλήρη παραμετροποίηση του ώστε να καλύπτει την κάθε σας ανάγκη με το χαμηλότερο κόστος και την μέγιστη απόδοση.

.

Service Η/Υ

Η εξειδικευμένη τεχνική ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε επισκευή Laptop / Netbook και Service Υπολογιστών όπου αυτό είναι εφικτό.

.

Εμπορία

Το εύρος της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας καλύπτει ολοκληρωμένες λύσεις εμπορίας, εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης. Η τεχνογνωσία η ποιότητα και οι λογικές τιμές είναι τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα μας. Το τμήμα πωλήσεων της Mindsoft είναι πάντα πρόθυμο προκειμένου να λειτουργήσει συμβουλευτικά και να προτείνει λύσεις σε οτιδήποτε σας αφορά.

Συστήματα ασφαλείας

Αξιόπιστες λύσεις με επώνυμα προϊόντα από τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου όπως Crow Group, Paradox, ENEO, CNB, Sony, GeoVision, Vivotek, HID κ.α.

.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
 • Περαία, Θεσσαλονίκη
 • Τηλ: +(30) 23920 21 299
 • Φαξ: +(30) 23920 21 299
 • Email: info[-at-]mindsoft.gr
 • Website: www.mindsoft.gr
 • Ακολουθήστε μας:
  facebook twitter

Στείλτε μήνυμα